Primy_Stainless Steel_Black

Nyhet!

Design med omtanke

Primy tillverkar designade rostfria blandare för både kök och badrum. Välkommen att skapa ett snyggt hem - som inte bara är vackert på ytan.

loading...
loading...
loading...
loading...

by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice.

Katalog by Primy

Köksblandare

Rostfria köksblandare har många fördelar. Materialet är hållbart, hygieniskt och återvinningsbart. Framförallt är blandarna helt blyfria, vilket är extra viktigt för hälsan när det gäller dricksvatten. Blandarens insida är slät och korrosionsfri, vilket minskar risken för avlagringar och skadliga utfällningar.

Tvättställsblandare

Rostfria tvättställsblandare helt blyfria och hygieniska. Vårt designteam, med Venkat Tirunagaru i spetsen, har fått flera utmärkelser, bl a Red Dot. Här går kvalitet, funktion och design hand i hand.

Bad och dusch

Termostatblandare och duschset i rostfritt stål för bad och dusch. Blyfria och hygieniska med lång livslängd. Designade för att ge skön avkoppling med omsorg om miljön.