Primy_Stainless Steel_Black

Om Primy

Ledande inom tillverkning av rostfritt stål

Primy tillverkar designade, blyfria produkter med lång livslängd. I sortimentet finns blandare för både badrum och kök, samt tillbehör. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, samtidigt som vi är måna om människors hälsa. Denna strävan genomsyrar alla steg i vår produktion – från råmaterial, tillverkning och transporter till användning och återvinning. Välkommen att skapa ett snyggt hem – som inte bara är vackert på ytan…
 
Primys produktion bygger på hög teknologi, miljömedvetenhet och kvalitet. Vi driver utvecklingen framåt med nästa generation blyfria blandare, och vi nöjer oss inte med att bara göra snygga produkter. Därför har vi valt att enbart arbeta med rostfritt. Något som vi än så länge är ganska ensamma om.
 

Prisbelönt formgivning

Vårt designteam fångar tidigt upp internationella trender som tolkas och formges ur ett skandinaviskt perspektiv. Stor vikt läggs på ett helhetstänkande där hänsyn tas till hållbarhet, funktion och form. Ett expanderande sortimentet av blandare och tillbehör i rostfritt stål gör det enkelt att skapa snygga, matchande badrums- och köksmiljöer i olika stilar. Produkterna är formgivna i ett material som tar hänsyn till både människa och miljö. Det gör oss till det självklara valet för många arkitekter, inredare, och andra som prioriterar modern, hållbar och omsorgsfullt designad inredning.

Flera av våra produkter har fått designutmärkelser och vi fortsätter att ständigt flytta fram våra positioner. Välkommen att botanisera bland nyheter och prisbelönta klassiker.
 

Varumärket Primy ingår i Scandtap AB, som är helägt av SWEANDO GROUP AB som har som affärsidé att etablera framgångsrika verksamheter och varumärken inom byggmaterial- och badrumsbranschen i Norden. www.sweando.com

Certifieringar