Primy_Stainless Steel_Black


Rostfritt


Design med omtanke

Rostfritt stål är ett material helt fritt från den giftiga tungmetallen bly och det innehåller inga ämnen som är skadliga för varken människor eller natur. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

I en blandare av traditionell typ består insidan av mässing – ett material som ofta är skrovligt och ojämnt, vilket gör att avlagringar och bakterier lättare bildas i vattnet. Mässingsblandare släpper dessutom ifrån sig bly som riskerar att blandas med dricksvattnet. En blandare i rostfritt stål har en insida som är hård och slät vilket gör den hygienisk. För oss är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten.

 


Sand, Amber och nyheten Shadow

Primys rostfria produkter för kök och badrum finns sedan tidigare i glödheta trendfärgerna Sand och Amber och nu även som nyhet i  den sobert matt- svarta färgen Shadow. Inredningsdrömmarna blir möjliga i alla tänkbara stilar. Metallfärgerna ger en exklusiv och läcker industriell känsla. Supersnyggt som kontrast till ljust och stilrent eller sobert mörkt. Det är detaljerna som gör det. Vi älskar design, men också funktion och kvalitet.
Rostfritt är rostfritt, även i färg. De rostfria produkterna får färg med avancerad PVD-teknik. Det ger en hård och hållbar yta som håller färgen och fräschören, utan oönskad patina. Du får en blandare som håller glansen och är lätt att rengöra.


Skötselråd

Rengör blandaren med en mjuk trasa och ljummet vatten. Använd eventuellt tvållösning. Skölj med rent vatten och eftertorka med torr trasa. Kalkavlagringar kan tas bort med ättikslösning. Skölj efter med rent vatten. Använd inte stålull eller andra repande/slipande material. Använd inte frätande eller slipande rengöringsmedel.


Miljö

Alla led i vår produktion görs med hänsyn till miljön. Rostfritt stål är fritt från tungmetallen bly. Materialet innehåller inga skadliga ämnen och det är återvinningsbart till 100%. Vår tillverkning är miljöcertifierad enligt ISO14000 och vi eftersträvar att göra våra transporter så miljövänliga som möjligt.