Primy_Stainless Steel_Black


Rostfritt


Design med omtanke

Rostfritt stål är ett material helt fritt från den giftiga tungmetallen bly och det innehåller inga ämnen som är skadliga – varken för människor eller natur. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100%.

Primys produktion bygger på hög teknologi, miljömedvetenhet och kvalitet. Vi driver utvecklingen framåt med nästa generation blyfria blandare, och vi nöjer oss inte med att bara göra snygga produkter. Därför har vi valt att enbart arbeta med rostfritt. Något som vi än så länge är ganska ensamma om.

Original, Sand, Amber & Shadow

Primys rostfria produkter för kök och badrum finns i de sobra och högaktuella färgerna Original, Sand, Amber och Shadow. Eleganta metallfärger i ett samstämt sortiment som ger en exklusiv och industriell känsla. Med en hård och tålig yta som håller färgen och fräschören. Smakfullt som kontrast till ljust och stilrent eller sobert mörkt.

Fördelarna med rostfritt stål är många och tack vare avancerad teknik kan vi erbjuda eleganta färgvarianter för många av våra produkter. Det blir helt enkelt lättare att matcha din inredning oavsett stil. Design, funktion och kvalitet in i minsta detalj.


Skötselråd

Rengör blandaren med en mjuk trasa och ljummet vatten. Använd eventuellt tvållösning. Skölj med rent vatten och eftertorka med torr trasa. Kalkavlagringar kan tas bort med ättikslösning. Skölj efter med rent vatten. Använd inte stålull eller andra repande/slipande material. Använd inte frätande eller slipande rengöringsmedel.


Miljö

Alla led i vår produktion görs med hänsyn till miljön. Rostfritt stål är fritt från tungmetallen bly. Materialet innehåller inga skadliga ämnen och det är återvinningsbart till 100%. Vår tillverkning är miljöcertifierad enligt ISO14000 och vi eftersträvar att göra våra transporter så miljövänliga som möjligt.